Scroll down
Descriere

Despre Noi

Noul proiect de televiziune CORNEA TV își propune să identifice, să promoveze stilul de viață sănătos, preocupările tinerilor, valorile spiritualității românești, viața românilor de pretutindeni, activitățile sociale de la orașe și sate, frumusețile turistice ale României.
Având în vedere nenumăratele surse mass-media de poluare a spiritualității populare autentice, considerăm oferta noastră de program, o cale importantă și binevenită în procesul de informare și educație continuă a adulților. Prin intermediul ei se pot dobândi, nu numai cunoștințe noi, ci se pot descoperi și noi talente, mai puțin promovate de mijloacele mass-media.

CORNEA TV este un proiect personal al “familiei interpreților de muzică populară” care prin sprijinul inițiatorului său, Mărin Cornea, solist cu o prestigioasă experiență de scenă, de peste 45 de ani, dorește să susțină promovarea valorilor autentice ale spiritualității tradiționale românești.

Calitatea ofertei postului de televiziune CORNEA TV, se situează în contextul activităților de salvare și promovare a patrimoniului cultural imaterial din România, oferind publicului șansa de a cunoaște, prin grila de program asumată, câteva dintre cele mai expresive și valoroase forme de manifestare ale culturii populare tradiționale românești.

Pentru dedicații și informații asupra emisiunilor noastre ne puteți contacta la numărul de telefon

+4 021 327 64 68